Borgmester i Tårnby indbyder til kaffemøde for åben dialog med borgerne

Foto: Tårnby kommune.
dato

Borgmester Allan S. Andersen inviterer til kaffemøde på Tårnby Rådhus

Borgmester i Tårnby Kommune, Allan S. Andersen, åbner dørene for en uformel samtale over en kop kaffe på rådhuset. Borgmesteren ønsker at skabe en åben dialog med borgerne og tilbyder derfor denne unikke mulighed for et personligt møde.

Arrangementet er sat til torsdag den 23. maj fra klokken 16:00 til 17:30 på Tårnby Rådhus. Dette er en eksklusiv chance for borgere i kommunen til at møde borgmesteren ansigt-til-ansigt og drøfte forskellige emner og synspunkter, der vedrører livet i Tårnby Kommune.

Det er vigtigt at bemærke, at der er et begrænset antal pladser til arrangementet, og derfor er tilmelding en nødvendighed for at sikre deltagelse. Interesserede borgere opfordres til at tilmelde sig hurtigst muligt enten online eller ved at kontakte Center for Politik og Kommunikation direkte.

Centeret kan kontaktes på telefon 32 47 12 16, hvor man kan melde sig til på hverdage mellem 09:00 og 14:00. Borgere bør være opmærksomme på, at arrangementet ikke giver mulighed for at drøfte personfølsomme sager med borgmesteren.

Denne invitation er en del af borgmesterens bestræbelser på at være tilgængelig og lydhør over for borgerne i Tårnby Kommune. Borgere opfordres til at gribe denne chance for et indsigtsfuldt møde, som understreger vigtigheden af dialog mellem kommunens ledelse og dens indbyggere.

https://www.taarnby.dk/nyheder/2024/fa-en-snak-med-borgmesteren-maj-2024/

Kilde: Tårnby Kommune