Pladsen var smattet efter kraftigt regnvejr dagen før, og solen brød først rigtig igennem til sidst. Trods vejret var stemningen dog høj blandt koncertgæsterne, der var glade og forventningsfulde.
Borgmester Allan S. Andersen udtrykte sin taknemmelighed over den store opbakning til koncerten. Han roste desuden medarbejderne for deres indsats med at forvandle Øresundsparken til en god koncertplads og takkede Muskelsvindsfonden for et godt samarbejde.
Grøn-koncerterne arrangeres af Tuborg og Muskelsvindsfonden, som arbejder under sloganet "Plads til forskelle". Dette slogan blev også reflekteret i koncertens faciliteter, hvor der var plads til alle, også i toiletkøerne, hvor folk gav plads til de mest trængende.
Handicapvenligheden er en prioritet for arrangørerne, som sørgede for, at mennesker med handicap kunne deltage på lige fod med andre gæster. Dette handler om at skabe en følelse af at være en værdifuld del af fællesskabet for alle besøgende.
Overskuddet fra Grøn-koncerterne går til Muskelsvindsfonden, og størstedelen af arbejdskraften ved koncerterne består af frivillige. Der er 700 faste frivillige, der rejser med rundt i landet, og ved denne specifikke koncert overnattede de frivillige på Skelgårdsskolen.
Indtil for to år siden blev Grøn-koncerterne afholdt på Tiøren i Københavns Kommune, men nu afholdes de i Øresundsparken. Arrangørerne er taknemmelige for at kunne bruge Øresundsparken, som betragtes som ideel både størrelsesmæssigt og beliggenhedsmæssigt.
Årets Grøn-koncerter sætter rekord i antal billetter og hvor hurtigt de blev udsolgt. I alt blev 175.000 billetter sat til salg.
https://www.taarnby.dk/nyheder/2024/gron-stemning-over-tarnby/