Fodboldfest i Tårnby: EM-kampe vises på storskærm hen over sommeren

Foto: Tårnby kommune.
dato

Sommeren står i fodboldens tegn i Tårnby, når Tårnby Kommune åbner op for en rød/hvid folkefest på Tårnby Stadion under EM-slutrunden.

Hen over sommeren vil Tårnby Stadion danne ramme om visningen af tre kampe med det danske herrelandshold. Det er en anledning for hele kommunen at samles og heppe på de danske drenge, mens de kæmper om EM-trofæet.

Borgmester Allan S. Andersen har udtrykt sin glæde over at kunne vise kampene på Tårnby Stadion og nævner den store opbakning fra de lokale foreninger som en afgørende faktor for arrangementets succes.

Tårnby Kommune havde oprindeligt planlagt storskærmsvisninger af EM 2020, men disse måtte aflyses på grund af corona-pandemien. Nu er muligheden her endelig, og kommunen er klar til at skabe en fantastisk oplevelse for alle fodboldfans.

De tre arrangementer løber af stablen den 16. juni, hvor Danmark møder Slovenien kl. 18, den 20. juni, hvor modstanderen er England kl. 18, og den 25. juni, hvor Danmark spiller mod Serbien kl. 21.

Billetterne til begivenhederne er gratis, men skal bestilles på forhånd. Dørene åbnes to timer før kampstart, og der vil være barsalg, musik og fodboldaktiviteter alle dage. Publikum er også velkomne til at tage et picnic-tæppe med for at gøre oplevelsen endnu hyggeligere. Mere information vil blive offentliggjort løbende.

Det lover at blive en sommer med fællesskab og fodboldfeber i Tårnby. Hold øje med de kommende opdateringer og gør dig klar til at støtte de danske farver sammen med resten af kommunen.

https://www.taarnby.dk/nyheder/2024/em-fodbold-pa-tarnby-stadion/

Kilde: Tårnby Kommune