Genopslag - Operationel systemejer til Koncern-økonomi på Københavns Universitet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Går du med en drøm om at gøre en forskel i spændingsfeltet mellem forretning, system- og dataforvaltning? Vil du være en central aktør i forhold til både at styrke og videreudvikle det strukturelle arbejde omkring økonomisystemerne på Københavns Universitet? Og har du stærke kompetencer inden for it og opgavestyring samt solid systemforståelse? Så er det dig, vi leder efter.

Om jobbet:

Enhed for Økonomisystemer søger en operationel systemejer til at understøtte drift, vedligeholdelse og udvikling af et eller flere af vores økonomisystemer. Du får ansvaret for at sikre, at de aftaler, der er indgået med systemleverandøren overholdes, og du kommer til at agere bindeled mellem forretningen, brugerne, leverandøren samt KU’s IT-afdeling (KU-IT). Du får med andre ord rigtig mange samarbejdsflader.

KU anvender Økonomistyrelsens systempakke ”Firkløver”, som består af Navision Stat, LDV, IndFak og RejsUd, men porteføljen indeholder også en række andre systemer. Hvilke systemer, du får ansvaret for, afhænger af dine erfaringer og præferencer.

Flere af systemerne står over for enten en større opgradering eller udbud, hvilket betyder, du får medansvar for at sikre, at systemerne opfylder kravspecifikationer og overholder governance samt compliance i henhold til både vedtagne procedurer på KU og gældende lovgivning.

Du får med andre ord en både spændende og varieret opgaveportefølje, som du kun kan lykkes med, hvis du er i stand til at navigere i et komplekst landskab af systemer, interessenter og leverandører, har god systemforståelse, mestrer analytisk såvel som praktisk opgavehåndtering, og kan samarbejde på tværs af en kompleks organisation.


Hovedopgaver som operationel systemejer

  • Ansvar for systemkonfigurationer, -tilpasninger og -opgraderinger i samarbejde med leverandører
  • Daglig support (2nd/3rd level), samt understøttelse af brugere på tværs af universitetet
  • Ansvar for indmelding og opfølgning på incidents til systemleverandører
  • Leverandørkontakt i samarbejde med systemleder (KU-IT), herunder opfølgning på kontrakter og leverancer
  • Kontrol og test af drift- og testmiljøer samt kritiske funktioner i samarbejde med leverandører
  • Sikre system- og datacompliance i henhold til gældende regler for bl.a. GDPR og informationssikkerhed (ISO/IEC 27001 og 27002)
  • Sikre rettidig udarbejdelse og vedligeholdelse af vejledninger og manualer
  • Tværgående samarbejde med relevante økonomiteams, KU-IT samt andre samarbejdspartnere
Øvrige udviklingsopgaver

  • Deltage i implementerings- og udviklingsprojekter i samarbejde med leverandører og forretningen
  • Løbende identificere og indsamle interessentbehov og omsætte disse til ændringsønsker, der formidles til systemleverandøren
  • Fokusere på indsatsområder, der er modne til procesoptimering med udgangspunkt i Lean Thinking filosofien, og aktivt bidrage til løbende forbedringer
Om dig

Det er vigtigt, at du har dokumenteret erfaring inden for digital understøttelse af administrative forretningsprocesser med fokus på brugerorienteret systemanvendelse, og du formår at oversætte forretningens systembehov og -ønsker, som leverandørerne efterfølgende kan omsætte til anvendelige IT-løsninger. Ligeledes er det en forudsætning, at du anvender en analytisk tilgang til ofte komplicerede problemstillinger og skaber overblik over muligheder og begrænsninger, inden du lægger dig fast på en løsning.

Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af følgende:

  • Systemadministration af et eller flere af omtalte økonomisystemer
  • Deltagelse i IT-projekter, gerne som projektleder men dette er ikke et krav
  • Planlægning og gennemførelse af strukturerede test
  • Udarbejdelse af og vedligeholdelse af dokumentation
  • Operativ anvendelse af Lean Thinking i administrative processer
  • Erfaring fra komplekse, politisk styrede organisationer (fx universiteter, styrelser, professionshøjskoler eller lign.)
Øvrige kvalifikationer, vi også lægger vægt på

  • Du formår at bevare overblikket, selvom tempoet til tider kan være meget højt
  • Du er en udpræget teamplayer og du indgår naturligt i tæt samarbejde/sparring med kollegaer
  • Du kan arbejde selvstændigt, når opgaverne kræver det
  • Du er struktureret og forstår at balancere kvalitet og rettidighed
  • Du har kompetencer ift. sagsbehandling og kan udarbejde skriftlige beslutningsoplæg
  • Du er opsøgende og har personlig gennemslagskraft
  • Du er initiativrig og kvalitetsbevidst, og du committer dig til opgaverne
Som udgangspunkt har du en akademisk uddannelse, men du kan også have en stærk profil med en anden uddannelsesmæssig baggrund.

Om os

Du bliver en del af Enhed for Økonomisystemer, der er placeret i sektionen BI og Økonomisystemer - en af fire sektioner i Koncern-økonomi.

Enheden består pt. af tre systemspecialister samt en enhedsleder. Vi er specialiseret i system- og dataforvaltning inden for økonomiområdet, og er dermed en understøttende funktion med mange snitflader til resten af Koncern-økonomi. Desuden arbejder vi tæt sammen med den øvrige Økonomisøjle på universitetet, og vores mål er at opnå den mest effektive systemunderstøttelse på økonomiområdet.

Vi arbejder ud fra devisen om at sætte brugeren i centrum, og vi løser opgaverne med blikket fokuseret mod deres behov. Derudover er det vigtigt for os at skabe et godt arbejdsmiljø og arbejdsglæde i hverdagen, og en uformel omgangstone med plads til humor er et vigtigt redskab til at opnå dette.

Vi indgår også i tæt samarbejde med de andre fagsøjler i en række tværgående projekter og udviklingsopgaver, herunder KU-IT, hvor bl.a. arkitekt-, systemleder- og brugeradministrative ressourcer er forankret.

Vi tilbyder

  • Et udfordrende og selvstændigt job, hvor du bliver en vigtig del af en engageret enhed
  • En bred pallette af arbejdsopgaver, der kræver overblik
  • En varieret hverdag med stor indflydelse på din egen opgavetilrettelæggelse
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling gennem opgaveudvikling, kurser mm.
  • En fleksibel arbejdsplads med gode muligheder for at variere dine arbejdsdage mellem at arbejde i historiske bygninger i hjertet af København og på dit hjemmekontor
Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling og den ugentlige arbejdstid er på 37 timer inkl. frokost. Stillingen forventes besat som enten fuldmægtig eller specialkonsulent og vil ske i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten mellem AC og Skatteministeriet, eller efter overenskomst med PROSA med indplacering i løngruppe 3. Der vil være mulighed for forhandling af personligt tillæg efter kvalifikationer.

Tiltrædelse forventes at ske pr. 1. oktober eller snarest derefter.

Arbejdsstedet er Krystalgade 25, 1172 København K.


Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte enhedsleder Tore B. Friis på tofr@adm.ku.dk eller mobil 9358 8692, eller sektionsleder Bettina K. Winstén på bettina.winsten@adm.ku.dk eller mobil 4027 5917.

Læs mere om Københavns Universitet og BI og Økonomisystemer på https://om.ku.dk/organisation/administration/koncern-oekonomi/biogokosys/


Ansøgning

Ansøgningsfristen er søndag den. 13. august 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33-34.

Send din ansøgning inkl. CV, eksamenspapirer samt eventuelt relevant materiale til os online via https://jobportal.ku.dk/.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tårnby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

KU - FA - Kbh K, Universitetsfirkanten, Nørregade 10, 1165 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1307&ProjectId=159750&DepartmentId=19020&MediaId=4632&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5878433

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet