Tårnby byder nye danske statsborgere velkommen med fest og fællesskab

Foto: Tårnby kommune.
dato

Danske statsborgerskabsceremoni i Tårnby Kommune fejrede diversitet og fællesskab

18 Tårnby-borgere blev officielt danske statsborgere ved en særlig ceremoni, der fandt sted på det flagpyntede rådhus. Begivenheden var fejret med Dannebrogsflag, smukke blomsterarrangementer, og musikalsk ledsagelse af Nanna og Jacob fra musikskolen.

Borgmester Allan S. Andersen bød velkommen til de nye statsborgere med en hjertevarm tale. Ceremonien blev fremhævet som en fejring af både diversitet og det fællesskab, der karakteriserer Tårnby Kommune.

Traditionen tro afholdes grundlovsceremonien to gange om året, hvilket giver særlig anledning til festligheder. Denne gang var der lagt op til en særligt livlig stemning, takket være de mange deltagere som bragte deres børn med, skabende en familievenlig atmosfære.

Én deltager gjorde særligt indtryk ved ankomsten i en kortege af glinsende Morris Mascot-veteranbiler, iført et iøjnefaldende jakkesæt dekoreret med dannebrogsflag, hvilket understregede ceremoniens feststemte karakter.

De nye statsborgere blev hædret med et bevis på deres danske statsborgerskab og fik overrakt en udgave af TrapDanmark-bogen, der omhandler Tårnby, som en velkomstgave. Nogle modtog desuden blomster og små danske flag, der symboliserede deres nye tilhørsforhold.

Denne statsborgerskabsceremoni i Tårnby Kommune stod som et stærkt udtryk for, hvordan mangfoldighed og samhørighed bliver fejret og værdsat i det lokale samfund.

https://www.taarnby.dk/nyheder/2024/18-nye-danske-statsborgere/

Kilde: Tårnby Kommune