Tårnby fejrer lokale idrætshelte med stor prisoverrækkelse

Foto: Tårnby kommune.
dato

Fejring af det lokale idrætsliv med prisoverrækkelse på Tårnby Rådhus

På Tårnby Rådhus blev der afholdt en prisoverrækkelsesceremoni i tæt samarbejde med Kastrup Tårnby Idrætssammenslutning, hvor næsten et hundrede repræsentanter fra de lokale idrætsforeninger var til stede. Ved denne lejlighed blev der uddelt tre priser: "Tårnby Kommunes Idrætspris", "Årets Idrætslederpris" og "Årets Fund".

Borgmester Allan S. Andersen bød gæsterne velkommen og holdt en inspirerende tale om det forgangne idrætsår 2023 samt fremtidsplaner for 2024. Han præsenterede blandt andet en ny frivillighedsstrategi og en kommende partnerskabsaftale med DGI Storkøbenhavn. Derudover introducerede han solsikkesnoren, et initiativ designet til at assistere borgere med usynlige handicaps.

Alexander Hillhouse, en 19-årig parasvømmer med udviklingshandicap, vandt "Tårnby Kommunes Idrætspris 2023" for sine betydelige præstationer både nationalt og internationalt, herunder kvalifikation til de Paralympiske Lege i Paris. Alexander, der var på træningslejr, modtog sin pris på Bellahøj Svømmestadion, overrakt af Klaus Bach.

"Årets Idrætsleder 2023" blev tildelt Jesper Kofod, der har været en engageret frivillig i idrætssamfundet i over 25 år, senest i Tårnby Karate Klub som sensei, chefinstruktør og stævneinstruktør. Jesper blev rost for sin evne til at involvere og inspirere unge i karatesporten.

Oskar Fernandez, en talentfuld 16-årig karateudøver fra Tårnby Karate Klub, blev hyldet som "Årets Fund". Med en imponerende samling af 51 medaljer, herunder titler som Europamester og Verdensmester, har Oskar vist sit ekstraordinære talent og blev anerkendt for sine fantastiske resultater det seneste år.

Denne ceremoni fremhæver Tårnby Kommunes engagement i at hædre og støtte det lokale idrætsmiljø, hvor lokale idrætshelte blev fejret for deres dedikation, talent og præstationer.

https://www.taarnby.dk/nyheder/2024/stor-hyldest-til-idraetslivet/

Kilde: Tårnby Kommune