Tårnby Kommune håber på høj stemmeprocent ved Europa-Parlamentsvalg

Foto: Tårnby kommune.
dato

Borgerne i Tårnby Kommune gør sig klar til det kommende Europa-Parlamentsvalg med forhåbninger om en høj stemmeprocent.

Tårnby Kommune forbereder sig på det kommende Europa-Parlamentsvalg, hvor hele 30.668 borgere har mulighed for at stemme. Valget finder sted fra kl. 9 til kl. 20, hvilket giver borgerne god tid til at deltage i det demokratiske proces.

For dem, der ikke har mulighed for at møde op på selve valgdagen, er der stadig en mulighed for at brevstemme. Dette sikrer, at alle stemmeberettigede borgere kan få deres stemme hørt, selv hvis de har forpligtelser eller andre grunde til ikke at kunne møde op fysisk.

Ved det seneste Europa-Parlamentsvalg i 2019 var stemmeprocenten i Tårnby Kommune på 62,44 %. Det er håbet, at dette års valg vil opleve en endnu højere deltagelse, da borgernes stemmer er afgørende for fremtidens politik i Europa.

Valgtypen er Europa-Parlamentsvalg, hvor borgere fra hele EU vælger de repræsentanter, der skal repræsentere dem i Europa-Parlamentet. Dette valg er af stor betydning, da det har indflydelse på en bred vifte af politiske beslutninger, der berører både lokale og internationale spørgsmål.

Tårnby Kommune opfordrer alle stemmeberettigede borgere til at deltage i valget og dermed bidrage til et stærkere og mere repræsentativt Europa-Parlament.

https://www.taarnby.dk/nyheder/2024/sa-er-europa-parlamentsvalget-i-gang/

Kilde: Tårnby Kommune