BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Spændende og udfordrende mad, ingen weekend arbejde og fantastiske kolleger - lyder det som ingredienserne til dit næste job? Så er det måske dig, der skal være i barselsvikariat som souschef i kantinen på Københavns Professions Højskoler på Tagensvej- og sørge for, at frokosten bliver dagens højdepunkt for gæsterne.
Compass Group – sund og kreativ mad med fokus på bæredygtighed og fællesskab
Hos Compass Group sørger vi for forplejningen til en bred vifte af virksomheder. Vi driver 380 kantiner i Danmark – og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige valg er omdrejningspunktet for vores indkøb, vores måde at tænke på og den måde vi laver mad til vores gæster. Derfor laver vi i Compass Group bl.a. mad ud fra 7 sæsoner med lokale råvarer og kreativ madlavning som grundelement.
Vores kollegaer fortæller at de bliver mange år i Compass Group, for de ”gode kollegaer”, ”tryghed” og ”frihed”.
Denne kantine er lille, så det er de faste gæster og nærværet i dagligdagen. I er et lille team, der arbejder tæt sammen.
Vi tilbyder mere end bare løn
Vi tilbyder en fast stilling med en lønpakke som er sammensat på følgende måde:
- god grundløn, der reguleres årligt samt tillæg for overarbejde og arbejde på skæve tider
- 7% fritvalgs opsparing, en slags bonus, der udbetales 2 gange årligt
- 12% pension, 10% arbejdsgiverbidrag og 2% medarbejderbidrag
- gode muligheder for at avancere til køkkenchef
- firmabetalt sundhedsordning, med mulighed for behandling hos f.eks. kiropraktor og fysioterapeut
Herudover har vi personaleforening, der tilbyder masser af arrangementer, personalefester og rabatordninger. Vi arbejder hver dag for et tæt samarbejde mellem drift og administration og som en af landets største kantineleverandører, er der gode muligheder for avancering og intern rokering.
Du skaber fundamentet i kantinen sammen med fantastiske kolleger
Det er altid særligt at være en del af et universitet, og Københavns Professions Højskoler er ingen undtagelse. Det går stærkt og de unge ved hvad de vil have. Som faglært kollega ved du hvad det vil sige at sætte et højt gastronomisk niveau og motiveres af at få dine kolleger til at trives og shine lige der hvor de er allerbedst. Som en del af et team af fagligt stærke medarbejdere, har du de bedste forudsætninger. Du bidrager med god energi og motiverer dine kollegaer til jeres fælles mål. I behandler hinanden med respekt, opbygger teamånd og udvikler jer.
Wingman til køkkenchefen med muligheder
Som souschef er du en del af ledelsen. Det er dig og din køkkenchef der viser vejen og selv om køkkenchefen har det overordnede ansvar, er i et makkerpar.
Du vil dagligt stå med medansvar for:
- Varebestilling fra vores leverandører
- Egenkontrol i E-smiley
- Ledelse af personalegruppen
- Sikre høj kvalitet mad og service
- Udvikling af både maden og medarbejderne
Herudover forestiller vi os, at du:
- har en baggrund som kok, cater eller anden køkkenfaglig uddannelse
- er ambitiøs og gerne vil udvikle dig faglig og personligt
- er observant og har en god fornemmelse for, hvilken mad der gør gæsterne glade
- er en foodie, der ikke kan lade være med at følge trendsene – så jeres køkken hele tiden udvikler sig.
Har vi vækket din appetit?
Tiltrædelse: 7. august 2023 eller løbende i forbindelse med opstart
Ansøgningsfrist: 15. august 2023
Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.
Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre i denne annonce. Skriv nogle ord om dig selv, og vedlæg et CV.
Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk
Vi kan ikke vente med at høre fra dig!
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Tårnby Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej 8 1. Sal, 2300 København S
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://compassgroupdanmarkas.hr-on.com/show-job/156500?linkref=123468&locale=da_DK
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5878444