Bliv en del af vores køkkenteam på Televænget - Skab sund og nærende kost til vores beboere

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores nye køkkenmedarbejder på Televænget?

Botilbud Televænget er et socialpsykiatrisk botilbud, der rummer målgruppen borgere i alderen 18+, med udfordringer, der spænder over både psykiatriske lidelser med kormorbide tilstande (fx misbrug eller somatisk sygdom). Der er i alt 29 pladser på televænget. Pladserne er både §107 og §108. hvilket vil sige at borgere hos os, skal afklares i funktionsniveau og støttes til at forbedre denne med henblik på at komme videre i egen bolig elle permanent botilbud.

På Televænget er vi ca. 22 kollegaer med tværfaglige kompetencer, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger og ergoterapeuter. Endvidere er der både administrativ stilling, rengøring og vores vicevært.

Din opgave vil være at sikre driften og hygiejnen i køkkenet i køkkenet mandag til fredag, samt i videst muligt omfang forberede kosten der serveres i weekenden. Vi forestiller os at du møder ind om morgenen og klargøre dagens måltider. Det er ikke alle vores 29 beboer der spiser med til alle måltider, men ca. halvdelen. Der skal dog kunne varetages at bespise alle 29 beboere såfremt de ønsker at tilmelde sig madordningen. Vi forestiller os at der skal være varm frokost og anrettes og klargøres til kold aftensmad på fade, så aftenvagterne kan stille dette frem. Forberedelsen til varme retter i weekenden kan varetages i løbet af ugen og nedfryses efter gældende retningslinjer.

Borgerne har månedlige mulighed for at have ønsker til kosten måneden efter, som vi i videst muligt omfang imødekommer. Der indkøbes via indkøbsportal med levering ca. en gang om ugen. Vi forestiller os at du primært varetager disse indkøb, varemodtager og har et øje for at vi ikke bryder vores økonomi vedr. vores kostbudget. Det vil også være din opgave at varetage retningslinjer for fødevarestyrelsen, samt oplære det sundhedsfaglige eller pædagogiske personale i dette, så det kan varetages i dit fravær fx ved ferier og i weekender.

Du vil ikke have borgerrettet opgaver, men som led i borgernes forskellige mål, kan der deltage borgere og pædagogisk/sundhedsfaglige personaler i forskellige køkkenopgaver. Det er derfor vigtigt at man kan være fleksibel i dagens opgaver samt imødekommende og indbyde til deltagelse.

Vi forventer, at du
  • Har erfaring inden for området, samt uddannelse inden for området.
  • Kan begå dig i både faste rammer og opgaver, men også kan være kreativ og nytænkende ved behov.
  • Kan bidrage til et sundt, eller sundere, kostindtag for vores beboergruppe.
Vi kan tilbyde dig
  • Fast stilling på 30 timer ugentligt.
  • Stor mulighed for indflydelse på både arbejdstider og arbejdsdagens indhold.
  • En bred og glad personalegruppe.
  • En borgergruppe der har en glad og smittende tilgang til livet.
Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med 3F eller FOA efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Mikkel Hemmje på telefon 20369419. OBS der afholdes ferie i uge 27 og svares ikke på opkald her.

Ansøgningsfristen er d. 11. juli. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 16. juli

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med 3F eller FOA efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tårnby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Tårnby Kommune, Amager Landevej, 2770 Kastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072196

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet