Bliv kreativ kok hos ISS og skab high-end gastronomiske oplevelser

dato

Ansøgningsfrist: 31. december 2024

Brænder du for at skabe unikke gastronomiske oplevelser, har du erfaring fra restaurationsbranchen og er du uddannet kok? Så har vi måske jobbet til dig


Høj faglighed og kreativitet


ISS søger nu en serviceminded, dygtig og erfaren kok til at bidrage med at sikre leverancen af vores high-end foodkoncept Guckenheimer. Guckenheimer går kort sagt ud på at levere foodcourt bestående af tre foodstationer, hvor kvalitet og bæredygtighed står øverst på agendaen. Foodstationerne består af Comfort Food, Foodlab og en Vegetarstation – med et hav af muligheder for at afprøve forskellige retter fra alle verdensdele. Køkkenet består dels af erfarne – og dels – nye kolleger, der tilsammen tæller omkring 18 kolleger.

I personalekantinen bliver der ikke gået på kompromis med råvarer og menuplanlægning. Derudover er der stort fokus på bæredygtighed og madspild. Det vægtes, at der blandt medarbejderne i køkkenet er et stærkt sammenhold, hvor alle sætter stor pris på engagerede og nytænkende kolleger, og som byder ind med kreative inputs. Hvis du er en person, som brænder for madlavningskunsten, er innovativ og har mod på at fremvise dine ideer, så tror vi på, at dette er det rette sted for dig.

Det forventes, at du er uddannet kok.

Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 07.00 – 15.00. Der kan forekomme enkelte aftenarrangementer. Tiltrædelse hurtigst muligt.


Kreativ, Serviceminded og fleksibel


Det forventes, at vores kommende kok har erfaring fra restaurationsbranchen. Derudover forventes det, at du formår at sætte standarden højt for det produkt, der skal leveres hver dag. Du er en dygtig medarbejder, der er villig til at gå en ekstra mil for et godt resultat og for din kunde. Derudover har du erfaring med at lave a la carte fra forskellige verdensdele. I rollen bliver du en del af et team på omkring 18 medarbejdere. Endvidere er du en kollega, der er ivrig efter at bruge din faglighed, kreativitet og foodpassion og brænder for at lave mad fra bunden af høj kvalitet hver dag.

Som person er du udadvendt, og kan tale med vores kunde, når denne henvender sig. Det skal være vigtigt for dig at levere et højt serviceniveau hver eneste dag. Selv i de travleste perioder, formår du at holde hovedet koldt og forblive fokuseret. Du er samarbejdsvillig og motiveres af udfordringer. Du er en engageret medarbejder, der går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Ansøgning


Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 31. december 2024. Vi behandler ansøgninger løbende, og indkalder løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. 
 

For yderligere information om stillingen, kontakt Køkkenchef Mate Cavar på tlf. 42 46 86 10

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Why ISS

Since our founding in 1901, ISS has been a people-first company. We recognise the power of diversity, inclusion and belonging and celebrate the differences that make us unique. When everyone is free to be themselves, everyone benefits.

Our people feel safe, respected, represented, and supported as their authentic selves, allowing them to seize opportunities and reach their full potential. We take seriously our obligation to improve lives, make a difference in our communities, and protect our planet - because when we get things right, the world works better. And that is what drives us.

ISS is a Place to Be You.

Be who you are. Become what you want. Be part of something bigger.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=711e78bc)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tårnby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services A/S, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-01-2025;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6158668

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet