Chef til Ungecenter Tårnby

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

– du skal brænde for at få unge i uddannelse og job

Vi søger en chef til kommunens samlede ungeindsats. Som chef får du mulighed for at sætte dit præg på indsatsen ud fra et styrket grundlag og sammen med engagerede medarbejdere. I Tårnby Kommune har vi samlet KUI-indsatsen og børnesager efter 9. klasse og størstedelen af beskæftigelsesindsatsen for unge op til 30 år under én chef og alle faglighederne er samlet i et hus – når de altså ikke er ude på skolerne, er sammen med de unge eller til møder med ungdomsuddannelserne og virksomhederne. Vi mener det virkelig, når vi siger en helhedsorienteret og sammenhængende indsats for de unge.

Om opgaven

Målet er klart; Flere unge i Tårnby skal i job og uddannelse. Ungecentret har samlet uddannelsesvejledere, beskæftigelseskonsulenter, psykologer, socialrådgiver og SSP-medarbejdere og ungeguides, så de altid er klar til at møde de unge, der hvor de er. Som chef skal du udvikle samarbejdet og indsatserne for de unge i udskolingen og for unge ledige uddannelsesparate og aktivitetsparate op til 30 år.

En stor og vigtig opgave for dig som leder af Ungecenter Tårnby bliver at samarbejde på tværs, både på tværs af enheder, inden for og uden for kommunen og på tværs af fagligheder. En opgave bliver at konsolidere Ungecentret, som en stærk organisation, der kan skabe resultater for de unge.

Om dig

Det er din faglige nysgerrighed der gør, at du netop arbejder med ungeområdet og er engageret i at hjælpe unge i uddannelse og job. Det er vigtigt, at du formår at se det positive i det samspil mellem fagligheder, der skaber udviklingen. Dit uddannelsesmæssige udgangspunkt er mindre vigtigt.

Du har et indgående kendskab til ungeområdet og ved, hvad der virker i arbejdet for og med de unge. Det vil også være en fordel, hvis du har indsigt i både uddannelses- og beskæftigelsesområdet, følger med i hvad der rør sig og har blik for, hvad der virker. Samtidig tør du udfordre den normale praksis.

Du kommer med ledelsesmæssig erfaring med at håndtere en kompleks opgave og at skabe resultater vægter højere end længden af dit CV.

Du holder fast i målet om, at flere unge skal i uddannelse og beskæftigelse. Dit analytiske niveau er godt, og du har let ved at danne overblik. Du er god til at samle medarbejdere og samarbejdspartnere om de unge.

Om os

Tårnby er en kommune med stærke fællesskaber – også blandt kommunens medarbejdere. Det er en kommune, der er velkonsolideret på mange måder, men som også er igennem et ledelsesmæssigt generationsskifte i disse år. Skiftet sætter supplerende retninger på det stærke fundament, der er skabt.

Tårnby Kommune sætter i disse år fokus på de unge, der bygges ungdomsboliger, etableres udendørs aktiviteter for de unge, har velbesøgte ungdomsklubber og Ungdomsskole. Herudover er byen også beriget af at have ungdomsuddannelser og FGU.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår og efter konkret forhandling.

Yderligere oplysninger

Alle interesserede er velkomne til at tage kontakt med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til direktør Henriette Krag, tlf. 23717257 eller chefrådgiver Iben Munck Adamsen fra Genitor, tlf. 22912006.

Ansøgning

Ansøgning sendes senest den 13. maj 2024.

Ansøgeren forventes at tiltræde 1. august 2024.

Læs mere i den uddybende job- og personprofil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tårnby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tårnby Kommune, Amager Landevej, 2770 Kastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033441

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet