Er du pædagog og ønsker at udfordre skoleverdenen, er det måske dig vi mangler på Pilegårdsskolen

Profilbillede
dato

Vi søger en pædagog 19 timer ugentlig i en tidsbegrænset stilling fra 1. maj 2024. Der er tale om støtte til to børn, i udsatte positioner, den ene har udfordringer med at indgå i sociale relations - og læringsfællesskaber og den anden har brug for praktisk hjælp i forhold til få fysiske begrænsninger ex. hjælpe med at lyne en jakke.

De 9 af timerne er du sikret helt frem til 30. juni 2025 og de øvrige 10 timer løber foreløbig frem til og med 31.12.2024, evt. med mulighed for forlængelse.

Har du erfaring på området vil det selvfølgelig være et stort plus, men det er ikke afgørende. Du skal have en helhedsorienteret tilgang til arbejdet omkring børnenes trivsel og læring. Som støtteperson for den ene elev, vil du også være tilknyttet SFO Pilen, som ligger i tilknytning til skolen.

Velkommen til din nye arbejdsplads

Pilegårdsskolen er en stor skole, med mange funktioner og udviklingsmuligheder, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Pilegårdsskolen er én af 7 folkeskoler i Tårnby Kommunes skolevæsen. Vi er ca. 85 lærere til knap 1170 elever på 0.-9. klassetrin. Skolen ligger i et parcelhusområde tæt ved Amager Fælled og med kort afstand til de mange åben-skoletilbud i både Tårnby og København. Den har et godt omdømme, oplever stor opbakning blandt distriktets forældre og er tæt forankret i lokalmiljøet.

Pilegårdsskolen arbejder for at fastholde og udvikle en inkluderende skole med relationskompetente voksne i en skolehverdag præget af gensidig respekt. Du kan læse mere om Pilegårdsskolen på vores hjemmeside - her


Her er din hverdag

Som pædagog har du en støttefunktion overfor to elever, som går i hver deres klasse.
Du vil skulle være med i deres undervisningen og støtte dem i den faglige undervisning, der foregår i klassen og de sociale sammenhænge, der er såvel i undervisningen som i frikvarterene samt på SFO'en gennem en struktureret ramme dvs. du skal stå solidt plantet på dine fødder, også når vinden blæser fra flere sider. Derfor er det en forudsætning, at du er relationskompetent, og kan støtte eleverne i deres trivsel og tætte relationer. Derudover er det vigtigt at du hver dag er reflekterende og anerkendende ift. både elever, forældre og kolleger, og tydelig i din fremtræden og kommunikation.

Dette skal du kunne

Som udgangspunkt søger vi en pædagoguddannet kollega, men har du erfaring indenfor området eller måske en anden relevant baggrund ser vi også gerne en ansøgning fra dig.

Det kan du forvente hos os
  • Et skolemiljø med udvikling og positiv ånd
  • Et teambaseret og godt arbejdsmiljø
  • Et spændende pædagogjob
Mere om os

Hvis du er blevet nysgerrig, og vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte områdeleder Ken Kuwashima på telefon 20 55 07 41.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende. Når rette kandidat er fundet, fjernes stillingsopslaget fra Tårnby Kommunes hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tårnby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (19-19 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Tårnby Kommune, Amager Landevej, 2770 Kastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032848

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet