Handelsstandens Boldklub brugte for lang tid på at komme i gang og indkasserede smalt nederlag

Profilbillede
dato

Handelsstandens Boldklub mødte KFB 7 i en spændende fodboldkamp, hvor udeholdet trak sig sejrrigt ud med en 2-1 sejr.

Udeholdet kom godt fra start og scorede det første mål i begyndelsen af anden halvleg i minut 37. De fortsatte deres dominans og øgede føringen til 2-0 i minut 43. Hjemmeholdet formåede dog at komme tilbage i kampen og reducerede til 2-1 i minut 51, hvor "Connie #9" scorede målet.

Kampen blev spillet i Fælledparken, og holdleder og spillende træner for hjemmeholdet, Emil Vrang, var skuffet over holdets præstation. Han påpegede, at der manglede ild i spillerne og at de ikke virkede motiverede nok.

“Der er simpelthen ikke nok ild i os, vi vil det ikke nok. Vi skulle bruge tre kvarter på at komme ordenligt igang, og det er bare ikke godt nok, selv i serie 5. Første halvleg ender 0-0, og det er vi egentlige tilfredse nok med, men vi indkasserer desværre de to mål, på personlige forsvarsfejl,” sagde træneren efter kampen.  

Vrang fremhævede især holdets centerback, Konrad, som spillede en solid kamp i bagkæden: 

“Jeg vil gerne fremhæve vores centerback Konrad, som spiller en gammelsdags sweeper rolle. Han udførte sit job til præcision og headede mange bolde væk og afviste alt, der kom hans vej.”

Efter den sløje start formår hjemmeholdet endelig at komme igang midt i anden halvleg, og det var Emil Vrang godt tilfreds med. 

“Vores sidste 15 minutter var drøngode må jeg indrømme. Vi presser godt, og der var fuld intensitet, alle var på og vi kæmpede røven ud af bukserne for at få de to mål. Vi stod også fint nede bag i, vores sweeper-taktik med Konrad bagerst fungerer ret fint, han header stort set alt væk og har angriberen i hans baglomme hele første halvleg,” lød det fra Vrang. 

Dog var der også områder, som Vrang mente, holdet skulle forbedre inden næste kamp. Han bemærkede, at holdet skulle komme bedre fra start og at stemningen ikke var optimal i begyndelsen af kampen. Vrang spekulerede på, om nogle af spillerne havde tømmermænd eller bare ikke var morgenfriske. Han understregede vigtigheden af at bruge munden og kommunikere bedre på banen, da han understreger at det er holdets vigtigste redskab.

Alt i alt var det en spændende kamp mellem Handelsstandens Boldklub og KFB 7, hvor udeholdet trak sig sejrrigt ud. 

Handelsstandens Boldklub-spilleren, Victor Ridal, giver også sin reaktion på kampen:
"Vi spillede rigtigt fint, vi manglede bare lige det sidste. Det var småfejl i forsvaret der gjorde, at de scorede. Det får vi rettet op til næste kamp"

Næste kamp for Handelsstandens Boldklub er onsdag 11. oktober, hvor de skal møde Union 12 på Genforeningspladsen. Der er kampstart kl. 20:00.

Kampens resultat: 1-2 til KFB 7
Række: Herre Senior 7-mands

Kilde: Holdleder og spillende træner Cornelius Sørensen, HB 18 - Herre Senior 7-mands