På dette kursus vil deltagerne lære at lave en klassisk linsedej, som er grundlaget for lækre kager som medaljer og napoleonshatte. Derudover vil der blive kogt lækker vaniljecreme, som bruges til at fylde linser og medaljer, og deltagerne vil få mulighed for at folde de populære napoleonshatte med lækker kransekagemasse.
Mød din underviser: Susanne MichelsenKonditor Susanne Michelsen har en stærk baggrund i bagerfaget. Hun startede sin karriere i mesterlære på Amagerbrogade i et gammeldags bageri, hvor alt blev lavet fra bunden. Susanne købte sit første bageri, Min Bager, på Amager i 2003 og åbnede senere Mit Konditori i 2017. Hun har også erfaring som produktudvikler og har udviklet kager og brød i mange kantiner. Susanne har desuden undervist unge i ungdomsskoler og arbejder nu som konditor hos Cheval Blanc.
Praktisk information:
Dato: Torsdag 20. marts 2025
Tid: Kl. 17:30
Sted: Skottegårdsskolen, Saltværksvej 65, 2770 Kastrup
Arrangør: AOF Amager
Målgruppe: Alle
Hold: 8725119202
Udgifter til råvarer er inkluderet i prisen.
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her