Lokal profil som afdelingsdirektør for Spar Nord Amager

Kilde: Spar Nord
Profilbillede
Karoline Andersen

Det bliver René Egerup Bendtsen (51 år), der fremover skal stå i spidsen for Spar Nords afdeling på Amager. En rolle, der ikke er ham helt uvant, da han kommer fra en stilling som filialdirektør i selvsamme afdeling, da den var en del af BankNordik. Med sit brede kendskab til lokalområdet skal han medvirke til at styrke Spar Nords position i hovedstadsområdet og sikre de rette rammer for rådgivningen af bankens kunder i og omkring Amager.

Spar Nord udvider med 11 nye afdelinger, hvoraf hovedparten er i hovedstadsområdet. En af dem ligger på Amager, hvor 51-årige René Egerup Bendtsen fremover varetager ansvaret som afdelingsdirektør. En rolle, der ikke er ham helt uvant, da han førhen besad ansvaret for selvsamme afdeling under BankNordik i en stilling som filialdirektør. Han er derfor et velkendt ansigt i Amager og bidrager med en stærk profil i det fortsatte arbejde med at styrke Spar Nords markedsposition.

Med sig har René Egerup Bendtsen mere end 32 års erfaring fra den finansielle verden, hvoraf han har været leder i 25 år. Han kommer fremover til at lede afdelingens 15 medarbejdere, der ligeledes er kendte ansigter fra BankNordik, og stå i spidsen for den daglige drift i tæt samarbejde med de nærliggende afdelinger.

"Jeg glæder mig meget over at være en del af Spar Nord, der har en stor lokal selvbestemmelse, og som i stigende grad fokuserer på hovedstadsområdet. De værdier, banken arbejder efter, harmonerer med min egen tilgang til at drive en bank. Og jeg sætter stor pris på, at vi som en del af Spar Nord kan være den lokale bank, som kunderne efterspørger. En bank, der værner om det lokale forenings- og kulturliv og møder kunderne i øjenhøjde – dét er yderst motiverende," siger René Egerup Bendtsen og fortsætter:

"Selvom Amager-afdelingen på mange måder forandrer sig, er det stadig de samme lokale, dygtige medarbejdere, som kunderne kender fra BankNordik. Vi brænder fortsat enormt meget for Amager-området, og som en del af Spar Nord kan vi nu gøre endnu mere for det lokale og tilbyde en mere specialiseret rådgivning."

Foruden det lokale fokus er René Egerup Bendtsen glad for, at Amager-afdelingen nu er en del af en storbank, som kan byde private banking- og erhvervskunder velkommen:

"Da afdelingen var under BankNordik, havde vi kun privatkunder, men som en del af Spar Nord får vi nu mulighed for at åbne op for private banking- og erhvervskunder – og det ser vi et stort potentiale i. Derfor glæder jeg mig til, at jeg sammen med medarbejderne får lov til at levere endnu flere gode kundeoplevelser til både privat- og erhvervskunder," fortæller han.

Privat er René Egerup Bendtsen for nyligt flyttet fra Islands Brygge til Sydhavnen. Fritiden bruges på løb og cykling. René Egerup Bendtsen er nemlig en del af Team Rynkeby, der støtter børn med kritisk sygdom, og har i den forbindelse cyklet tre gange til Paris. Derudover er han ofte at finde på det lokale stadion, hvor han følger fodboldklubben Fremad Amager.

Flere artikler