Lokalkendt afdelingsdirektør i spidsen for Spar Nord Kongelundsvej

Kilde: Spar Nord
Profilbillede
Karoline Andersen

Det bliver Sebastian Tiedgen (35 år), der fremover skal stå i spidsen for Spar Nords afdeling på Kongelundsvej. En rolle, der ikke er ham helt uvant, da han kommer fra en stilling som filialdirektør i selvsamme afdeling, da den var en del af BankNordik. Med sit brede kendskab til lokalområdet skal han medvirke til at styrke Spar Nords position i hovedstadsområdet.

Spar Nord udvider med 11 nye afdelinger, hvoraf hovedparten er i hovedstadsområdet. En af dem ligger på Kongelundsvej på Amager, hvor 35-årige Sebastian Tiedgen fremover varetager ansvaret som afdelingsdirektør – en rolle, der ikke er ham uvant, da han førhen besad ansvaret for selvsamme afdeling under BankNordik i en stilling som filialdirektør.

Det bliver således en lokalkendt afdelingsdirektør, der skal fortsætte med at lede afdelingen på Kongelundsvej. Med sig har Sebastian Tiedgen 14 års erfaring fra den finansielle sektor på Amager, hvor han har arbejdet i BankNordik og Amagerbanken, mens han desuden er født, opvokset og bor på øen.

"Jeg brænder virkelig for Amager og kender området som min egen bukselomme. Derfor ser jeg utrolig meget frem til at bidrage til Spar Nords ambitioner om at styrke tilstedeværelsen på Amager. Her vil jeg gennem mit lokale indblik og netværk arbejde målrettet mod at indfri de ambitioner," fortæller Sebastian Tiedgen og uddyber:

"At afdelingen nu er en del af Spar Nord kommer konkret til at betyde, at vi stadig kan være en lokal bank – mens vi samtidig kan drage nytte af de fordele, som følger med at være en del af et landsdækkende pengeinstitut."

Sebastian Tiedgen fortæller supplerende, at han og de øvrige otte medarbejdere i afdelingen fortsætter deres daglige arbejde i afdelingen under Spar Nord:

"Alle afdelingens medarbejdere fortsætter, ligesom vores aktiviteter og kunder ligeledes flytter med over i Spar Nord. Derfor kan vores kunder se frem til fortsat at blive mødt af de samme velkendte ansigter, der kender dem og lokalområdet indgående. Det har været en stor prioritet i forbindelse med overtagelsen, at relationerne bliver ført videre," siger han.

I forbindelse med, at afdelingen bliver en del af Spar Nord, ser Sebastian Tiedgen frem til at kunne tilbyde eksisterende og nye kunder endnu mere specialiseret rådgivning og blandt andet tiltrække flere erhvervskunder til afdelingen:

"Afdelingen har hidtil kun serviceret privatkunder, men nu hvor vi fremover er en del af Spar Nord, får vi mulighed for at byde erhvervskunder velkommen i banken, og her ser vi et stort potentiale. Samtidig kommer både vores privatkunder og kommende erhvervskunder til at mærke, hvordan vi nu har et større motorrum bagved afdelingen, som vi kan trække på ved eksempelvis opgaver, der kræver specialistkompetencer," siger han.

Privat bor Sebastian Tiedgen i et nybygget hus på Amager med sin kæreste og parrets to børn på henholdsvis tre måneder og tre år. I sin fritid bruger han gerne tid på golfbanen, mens han dyrker fitness og træner, når coronaen ikke sætter en stopper for det.

Flere artikler