Organisationsudviklings- og implementeringskonsulent til Tårnby Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Organisationsudviklings- og implementeringskonsulent til Tårnby kommune

I forbindelse med den nye etablerede centerstruktur i Tårnby Kommune blev telefonisk rådgivning (TRÅD) etableret. I denne forbindelse har vi brug for intet mindre end Danmarks bedste implementeringskonsulent. Som kan afdække behov på tværs af 13 centre med en stor diversitet i opgaveløsningen samt understøtte og sikre en straksafklaring på 50-60% af de telefonopkald, vi får fra borgere, leverandører og samarbejdspartnere i hverdagen. Sidder du og tænker; hvor svært kan det være? Så er det dig, vi står og mangler, og det er nu tid til, at du skal til tasterne.

Lidt mere om din første store opgave

TRÅD tog det første opkald d. 08. januar 2024. Mange opkald er taget siden, men TRÅDs arbejde er ikke endeligt implementeret, og det er her, du kommer ind i billedet.

Gør vi det smart nok? Har vi tænkt det tilstrækkeligt igennem? Spotter vi de blinde vinkler? Har vi effektiviseringspotentialer? Og kan AI tænkes konstruktivt ind? Dette er blot nogle af de spørgsmål, vi her indledningsvist har stillet os selv – du har sikkert mange andre.

Så vil du med på rejsen i opbygningen af Danmarks bedste telefoniske rådgivning og efterfølgende bidrage til udviklingen af Center for Beskæftigelse og Borgerservice til nye højder, så skal du ikke holde dig tilbage. Og hvis der er noget, der blokerer dig i at fortsætte din ansøgningsproces, så giv Borgerserviceleder Zacharias Richardy +45 3247 1123 eller Centerchef Christel Højvang Kyed på +45 3247 1699 et kald.

Dit hold og dig

Din nærmeste makker på banen er Alia Saady, der i dag fungerer som Implementerings- og projektkonsulent. Hun har mange bolde i luften og har brug for en, der kan drible med nogle af disse, så vi når i mål med alle de gode processer vi har i gang – og dem vi ikke har fundet på endnu. Du vil indgå i et dynamisk samarbejde med den tidligere omtalte centerchef, den øvrige ledelse, medarbejdere og andre konsulenter på Rådhuset.

Du skal ikke være bange for at køre i “den organisatoriske elevator” og kommunikere på alle niveauer. Som type skal du være udadvendt, tilgængelig og skarp til det relationelle arbejde. Dialog, formidling og skriftlighed skal derudover være ofte brugte værktøjer i din værktøjskasse.

Lad det handle om dig

Det er selvfølgelig vigtigt, at du er en god kollega, men hvad betyder det?

 • Dine nærmeste kolleger og leder tror på gennemsigtighed

 • Vi elsker idéer… især hvis de kan bruges til at fremme kerneopgavens løsning

 • Humor, optimisme og hjælpsomhed skal være en naturlig del af dit DNA

 • Du skal evne og balancere både at sætte processer i gang og færdiggøre dem

 • Du skal i din natur altid stræbe efter at gøre det lidt bedre og gerne have svaret på hvordan

 • At du kan spille ping pong med chef og ledere ift. ambitioner – at forstå og handle på balancen mellem vision og realisme

 • Det vil være en fordel, hvis du er uddannet inden for kommunikation, formidling, organisationsudvikling eller projektledelse og i øvrigt har en masse redskaber, der understøtter disse kompetencer

Lad det handle lidt om os

Du bliver en del af Center for Beskæftigelse og Borgerservice (CBB), som består af ca. 150 dygtige og dedikerede medarbejdere og ledere. Vi arbejder sammen om kerneopgaven og tilstræber et psykologisk trygt arbejdsmiljø, hvor vi lærer af vores fejl og udnytter forskellighed som en styrke i vores daglige møde med borgere og virksomheder.

Vi tror på dialog som vejen til skabelse af de resultater, vi har ambitioner om at opnå, så en ærlig og naturlig tilgang til hinanden og verden omkring er altafgørende.

Så kom og “spil” med os i Mulighedernes Kommune!

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link.

Rekrutteringsprocessen

Ansøgningsfrist d. 12. maj.

Første samtaler bliver afholdt d. 15. maj og 16. Maj (primært formiddagstider) – og mulig anden samtale tirsdag d. 21. maj.

Ansættelsesudvalget består af:

 • Centerchef for Beskæftigelse og Borgerservice: Christel Højvang Kyed

 • Implementerings- og projektkonsulent: Alia Saady

 • Teamleder for Borgerservice: Zacharias Richardy

 • Faglig koordinator i TRÅD: Paul Birkholm

 • Faglig koordinator i Ydelsesservice: Dorthe Tamiri

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet. Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk. Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte Tårnby Kommune:

Center for HR
Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup
Telefon: 3247 1280
E-mail: op2@taarnby.dk

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgivere. Send e-mail sikkert via borger.dk eller ring til os på +45 3247 1230.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tårnby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tårnby Kommune, Amager Landevej, 2770 Kastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033533

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet