Pædagogmedhjælper til anderledes og energisk vuggestuepraksis - Bliv en del af vores inspirerende team!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en dygtig, energisk og ansvarsfuld pædagogmedhjælper, som drømmer om at blive en del af en anderledes og spændende vuggestuepraksis?

Så er du den kollega som vi står og mangler til vores team i en stilling som pædagogmedhjælper på 12 timer om ugen, med mulighed for ekstra vikar timer med start d. 1. august 2024.

Velkommen til din nye arbejdsplads

Velkommen til vores åbne hus der sprudler af udeliv og fællesskab

Vi er en hyggelig lille vuggestue med 33 børn (0-3 år), 6 pædagoger (inkl. 1 leder og 1 souschef), 1 pædagogstuderende, 4 pædagogmedhjælpere og 2 køkkenmedhjælpere. Vi er en personale gruppe med en alder på 22-63 år og sammen har vi en dagligdag med mange grin og fælles pædagogiske aktiviteter vi planlægger i fællesskab der sikrer et godt arbejdsmiljø for både børn og voksne .

Vuggestuen ligger i et etplanshus bestående af tre funktionsopdelte stuer, et stort fællesrum, et åbent køkken samt en dejlig stor legeplads. Vi vil kendes på at vi tilbyder en institution der arbejder med åbne døre, hvilket adskiller os fra mange andre daginstitutioner, som arbejder med stueopdelinger. Med åbne døre som grundværdi kan vi tilbyde både voksne og børn en alsidig hverdag med en enorm frihed og spontanitet til igangsættelse af det børnene er optaget af i små læringsmiljøer.

Vi arbejder ud fra 6 pædagogiske grundværdier som vi prioriterer højt i vores daglige praksis og har legen i fokus . De 6 grundværdier er først og fremmest vores åbne hus. Dernæst er vores udeliv af stor betydning, da vi elsker at være ude på vores dejlige legeplads i al slags vejr. Vores legeplads er omkranset af en lille skov med træer. Dertil hører en labyrint af buske, et æbletræ, samt en lille køkkenhave som vi med børnene passer, vander og planter diverse grøntsager i. Vi har en anerkendende kommunikation børn og voksne imellem. Vi prioriterer et solidt forældresamarbejde baseret på åben dialog og tillid. Tilslut er vores to sidste grundværdier selvhjulpenhed samt selvregulering som vi motiverer børnene til at øve hele dagen.

En del af et stærkt teamsamarbejde

Du bliver en del af et stærk engageret team der i et dagligt samarbejde strukturerer, inspirerer og former den daglige pædagogiske praksis i vuggestuen. I teamet arbejder vi ud fra fleksibilitet, bruger gensidig anerkendende kommunikation og samarbejder på tværs ud fra et børneperspektiv, hvor vi stræber mod at følge børnenes spor. Vi bruger og støtter op om hinandens kompetencer og vi giver samtidig tid på både fælles personalemøder, pædagogmøder samt medhjælpermøder til rum for refleksion, så der sker udvikling og læring for alle. Vi har et højt fagligt niveau og en god trivsel for både børn og voksne.


Dette skal du kunne

Som medspiller forventer vi at du:

  • Til dagligt nyder at udfolde dine pædagogiske evner udendørs med børnene.
  • Er en engageret medspiller som prioriterer samarbejde højt.
  • Formår at være energisk, guidende og initiativrig i praksis med børnene.
  • Er i stand til at motivere og inspirere børnene og at du i den forbindelse tør og evner at gå forrest i legen.
  • Er fleksibel og har gåpåmod, så du kan indgå i alsidige opgaver, både praktiske- og pædagogiske opgaver.
  • Er i stand til at kommunikere tydeligt samt byder ind med spørgsmål i praksis. Både i det daglige som medspiller såvel som til personalemøder og medhjælpermøder.
  • Møder ind med godt humør og at du har lysten og modet til at lære at arbejde med nye pædagogiske tiltag i praksis.

Kan du nikke genkendende til mange af ovenstående punkter og har du lyst til at indgå som en ny medspiller i vores team, hvor vi i en hverdag med et højt energi niveau, elsker at eksperimentere med nye små læringsmiljøer?
Så skal du i den grad ikke tøve med at søge denne stilling. Du skal gribe til tasterne NU og sørge for at få sendt din uimodståelige ansøgning og dit formidable CV afsted til os, så vi kan få dig med på holdet.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Mere om os

Hvis du er blevet nysgerrig, og vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte ( Tina eller Merete) på telefon (32500388).

Ansøgningsfrist den (1 juli). Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med FOA efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tårnby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Tårnby Kommune, Amager Landevej, 2770 Kastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071974

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet