Rudolf Steiner pædagog

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en pædagog på 37 timer med start den 1. august 2023 eller snarest derefter. Arbejdstiderne ligger mellem 7 og 16, hvor vi skiftes til at have tidlige og sene dage. Personalemøder, forældresamtaler og forberedelsetid er en del af de 37 timer. Som selvejende institution følger vi den overenskomst som der er mellem BUPL og de kommunale børnehaver.

Vi er en lille børnehave med 24 børn i midten af byen, hvor vi bruger Hauser Plads som vores legeplads. Ud over det tager vi i skoven ( oftest Dyrehaven) og Kongens Have. Selvom vi er ude hver dag så skal man finde sig til rette med at være i en inde-børnehave. Vi har delt børnene i to alders relaterede grupper og vi voksne veksler imellem grupperne for at kunne danne relation til alle børn i huset. Ud over det, kan vi med et pædagogisk perpektiv dele os i mindre grupper efter behov.

Vi forventer af dig: 

Vi forventer at du er uddannet Rudolf Steiner pædagog. Er du ikke det, men brænder du for pædagogikken, er det muligt at opkvalificere sig til Rudolf Steiner pædagog. Som Steiner pædagog er det naturligt at du kan løfte sangleg og eventyr, og at du har en forståelse for at være medbærende af rytmen i huset. Vi ønsker at du har en forståelse for årstidsfester og finder glæde i dem. Som pædagog er du synlig, på forkant og evner at kommunikere med dine kollegaer.

Ud over det, søger vi en kollega som er selvreflekternde og interesseret i at arbejde systematisk med evaluering, handleplaner og børneperspektiv. Din pædagogiske tilgang er rolig, nærværende og anerkendende. Du finder det naturligt at dele observationer af børn med dine kollegaer. du forstår at positionere dig selv i huset, og evner at bruge leg pædagogisk hvor du indgår med børnene til et forudbestemt formål. For ekempel, for at inkludere nye eller udsatte børn i en gruppe, Du forstår også at trække dig fra legen når der er plads til det. Det vil sige, vi leger med børnene når der er et specifikt formål med det. 

Vi håber det har vagt din interesse og glæder os til at møde vores kommende kollega til en uddybende samtale. du kan læse mere om børnehven på www.sanktgertrud.dk 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tårnby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RUDOLF STEINER BØRNEHAVEN, Sankt Gertruds Stræde, 1129 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: bh@sanktgertrud.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850084

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet