Sundhedsplejerske

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Center for Børn og Familie i Tårnby Kommune søger sundhedsplejerske til fast stilling 32 t ugentligt

Brænder du for at arbejde helhedsorienteret til gavn for kommunens familier, børn og unge? Og synes du det lyder spændende at være en del af en organisation i udvikling? Så er dette job måske noget for dig?

Vi siger farvel til en kollega. Og søger derfor dig, der er uddannet eller snart er uddannet sundhedsplejerske, til en 32 t stilling med start 01.06.24.

Det er en kombineret stilling hvor du både skal varetage spæd- og småbørnsbesøg, skolesundhedspleje samt være tilknyttet et tværfagligt distrikt der supporterer dagtilbud og skole.

Sundhedsplejen er en del af Center for Børn og Familie, hvor også PPR, Familiehuset og Familierådgivningen er forankret.

I centeret arbejder vi tværfagligt i 7 distriktsteam bestående af medarbejdere fra alle faggrupper i centeret. Vi mødes hver onsdag i vores tværfaglige distrikt, hvor formålet er relationel koordinering af de sager der er i distriktet. Samt sparring på opgaver.

I Tårnby har vi ca. 450 nyfødte om året, som besøges af sundhedsplejen.

Vi er i gang med implementeringen af den gode overgang fra sundhedspleje til daginstitution, hvor vi har opstartet et projekt i samarbejde dagtilbud, med fokus på hvordan vi sammen kan understøtte den gode overgang fra hjem til dagtilbud. Derudover er vi ved at opkvalificere os indenfor motorik og vi er en del af den fælles ammestrategi implementering på tværs af hospital og kommune.

I skolerne fokuserer vi på mental sundhed, udover vores sundhedssamtaler, undersøgelser og øvrige sundhedspædagogiske aktiviteter. Og fra det kommende skoleår, opstarter vi projektet ’Er du for sød’ som sker i samarbejde med Fødevarestyrelsen. Formålet er at nedsætte indtag af sukker og sukkerholdige drikke.

Vi anvender screeningsredskaber i besøgene, eks. ADBB, PUF, AIMS og EPDS. Vi er også i gang med implementeringen af TOPI, i samarbejde med bl.a. dagtilbudsområdet.

Vores faglige fokus er pt. på relationel koordinering i vores tværfaglige distrikter, ADBB-supervision, implementering af AIMS

Vi er 12 sundhedsplejersker i gruppen som rummer en bred erfaring både ansættelsesmæssigt og fagligt. Vi arbejder selvstændigt, men prioriterer at gøre det sammen. Vi hjælper hinanden og faglig sparring er et af de værktøjer, vi ofte gør brug af.

Derudover vil du få 12 tværfaglige kollegaer, som du vil arbejde sammen med omkring børn bosiddende i skoledistriktet. Det er kollegaer med baggrunde som socialrådgiver, psykolog, PPR-specialundervisningskonsulent, logopæd, familiebehandlere m.m.

I din ansøgning vil vi gerne kunne læse konkrete eksempler på, hvordan;

  • Du vil bruge din faglighed i mødet med kommunens nybagte familier og skoleelever
  • Du kan bidrage fagligt og socialt ind i personalegruppen
  • Du er til at holde overblik og fungere i en hverdag med mange forskelligartede opgaver.
  • Din faglige baggrund matcher vores behov for en kollega til at løfte opgaven med vores spæd- og småbørn samt skoleelever
  • Dine tanker om at skulle arbejde tværfagligt med dine kollegaer i distriktet.

Ved opstart vil du være tilknyttet en monofaglig mentor, men hele sundhedsplejegruppen vil være en del af din introduktion til sundhedsplejen i Tårnby kommune. Du bliver også tilknyttet en tværfaglig mentor, som vil introducere dig til det tværfaglige arbejde i distriktet.


Mere om os

Hvis du er blevet nysgerrig, og vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Signe Voss-Eliasson på telefon 30760206

Ansøgningsfrist den 24.04.24. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 17.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Dansk Sygeplejeråd efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tårnby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (32-32 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Tårnby Kommune, Amager Landevej, 2770 Kastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032838

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet