Tårnby Rådhus forvandlet: Renovering skaber mere indbydende miljø på rådhuset

Foto: Tårnby Kommune.
dato

Mandag den 5. februar byder Tårnby Rådhus velkommen til en helt ny oplevelse for dets besøgende. Efter en række forbedringer for at gøre rådhuset mere indbydende, vil der nu være en fælles indgang og et nyindrettet venteområde.

Ændringerne kommer efter en stor brugerundersøgelse i 2022 hos Tårnby Kommune, hvor omkring 4.700 borgere, politikere, ledere og medarbejdere blev spurgt om deres oplevelse med kommunens service.

Fra og med den 5. februar skal alle besøgende på rådhuset gennem hovedindgangen i Bygning A, uanset formålet med besøget. Ved ankomst kan besøgende enten tjekke ind på en selvbetjeningsstander eller henvende sig i oplysningen.

Når indtjekningen er klaret, kan gæsterne bevæge sig hen til Borgerservice eller det helt nye venteområde placeret i rådhushallen. Omgivet af bløde siddepladser og grønne planter, er venteområdet et åndehul og et tegn på rådhusets ambition om at være et indbydende sted for alle borgere.

Rådhuset hilser sine gæster velkommen fra kl. 8.45 hver hverdag, og den personlige og telefoniske betjening starter kl. 9.


https://www.taarnby.dk/nyheder/2024/velkommen-i-radhushallen/
Kilde: Tårnby Kommune