Teamleder med vedligeholdelsesansvar af Banedanmarks køreledningsanlæg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Som teamleder for Strøm vedligehold kommer du til at spille en central rolle i at sikre, at vedligeholdelsesopgaver bliver udført, så der kan køre tog til tiden. Med andre ord får du her et job, hvor du ser den direkte effekt af dit arbejde hver dag. Du får desuden en central rolle ved gennemførslen af Banedanmarks outsourcing strategi.

Strøm Vedligehold er et af to teams i sektionen ”Strøm Drift og Vedligehold”. Teamet har vedligeholdelsesansvar for køreledningsanlægget. Du kommer til at lede 35 både nye og erfarne engagerede medarbejdere, organiseret i 3 produktionsenheder med hver sin produktionsleder. De tre produktionsenheder bor fysisk i København, Ingerslevsgade, Ringsted og Middelfart/Røde kro.

Banedanmark har vedtaget at outsource alt vedligehold, og du skal derfor medvirke til at gennemføre outsourcingen af området samtidig med, at du skal sørge for at vedligeholdet bliver udført til det sidste. Du må i den forbindelse påregne at blive virksomhedsoverdraget til den nye entreprenør. Planen er, at det vil ske d. 1.6.2025.

Fokus på ledelse og planlægning

Som teamleder varetager du det faglige og ledelsesmæssige ansvar for dit team og du får ansvaret for den direkte personaleledelse af teamet, hvor du står for MUS og kompetenceudvikling, samt for løbende at coache og motivere. Den faglige planlægning og ledelse står Produktionslederne for og du skal primært støtte og sparre med dem, samt være deres talsmand ud i organisationen. Du skal herunder sikre, at de nødvendige kvalifikationer og ressourcer er til stede i teamet.

Du har desuden ansvar for styring af eksterne entreprenører i det omfang, de hjælper med at løse vedligeholdelsesopgaverne.

Drifts og sikkerhedsansvaret ligger hos vores fagansvarlige i Driftsteamet. De har hver især ansvar for en afgrænset geografisk del af køreledningsanlægget, hvor det er deres opgave at holde øje med anlæggets tilstand og melde opgaver ind til vedligehold.

Du er medansvarlig for et tæt og konstruktivt samarbejde med driftsteamet.

Du vil få tjenestested i Ringsted, men du må påregne at være enten i København eller Middelfart fire - fem dage om måneden, og i øvrigt efter behov.

Leder med solid jernbane-,kørestrøms- eller teknisk kompetence

Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund inden for forvaltning af et teknisk fagområde, vedligehold og/eller produktion, helst indenfor kørestrøms- eller jernbaneområdet. Det er en forudsætning, at du har en uddannelse indenfor el, maskin- eller metalområdet, det kunne være som el-installatør, ingeniør eller lignende. Køreledningsanlægget er i lige så høj grad en kompliceret jern- og metalkonstruktion, som et højspændingsanlæg

Vi forventer, at du lægger vægt på det gode samarbejde i teamet og på tværs af teams i de øvrige afdelinger i Banedanmark. Du er typen, der kan tale med alle uanset fagligt niveau.

Som leder formår du ligeledes at motivere og engagere dine medarbejdere, og du har overblikket til at lede på distancen. Du er driftssikker og skal kunne sikre motivationen under omstændigheder, der skaber utryghed. Du får tingene afsluttet og har et personligt drive, der smitter af på dine omgivelser. Derudover er du velformuleret og kommunikerer klart til dine medarbejdere såvel som til samarbejdspartnere.

Løn

Som akademiker ansættes du som chefkonsulent med personaleansvar efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC.

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT, Danmark. Stillingen er placeret i løngruppe 4.

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt sektionschef Jesper Sejerø. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, og senest den 31. august 2023. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tårnby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43, Carsten Nieburhs Gade 43, 1577 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=179&ProjectId=192552&DepartmentId=22305&MediaId=5555&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5888932

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet