Vil du være en superstjerne inden for offentlig administration? Så skal du være en af Tårnby Kommunes nye kontorelever!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du motiveret for at tage en kontoruddannelse i en kommune med højt humør og stort selvstændigt ansvar for alle medarbejdere?

Så skal du søge en af vores 6 kontorelevstillinger med start den 01.09.24.

Din uddannelse vil veksle mellem teoretisk undervisning på Niels Brock og praktikophold i kommunen. Du vil komme til at prøve kræfter med arbejdet i to forskellige afdelinger og derved få en bred udvidelse af din værktøjskasse og dit netværk.

Hvem er du?:
  • Du har bestået grundforløbet på EUX Business eller HHX, eller du har taget STX/HTX/HF suppleret med 5 ugers grundforløb ved handelsskolen
  • Du har lyst til at arbejde med administrative opgaver i en kommune
  • Du er ikke bange for at springe ud i nye opgaver og områder og går til alle slags opgaver med et smil
  • Du tager ansvar for egen uddannelse

Hvad kan vi tilbyde dig?:
  • Et solidt elevnetværk bl.a. med fælles elevfrokost og netværksmøder med 2. års eleverne.
  • Medbestemmelse i forhold til praktiksted især på 2. år.
  • Individuel vejleder
  • Adgang til kommunens personalegoder efter prøvetidens afslutning. Dette indebærer bl.a. biografbilletter, adgang til svømmehal, klippekort til massage samt medlemskab af SATS eller Fysiq.

Tårnby Kommune er beliggende på Amager og har ca. 43.000 indbyggere.
Der er omkring 3.500 ansatte i kommunen - heraf arbejder ca. 350 på Tårnby Rådhus, hvor du også vil komme til at sidde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med HK.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse kan indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til uddannelseskonsulent Janus Gehrke Hesselberg på jgh.of@taarnby.dk eller telefon 32471263.

Ansøgningsperiode: 30.11.23 - 31.01.24. Alle kandidater vil først få besked efter ansøgningsfristen.

Vi afholder informationsmøde for udvalgte ansøgere den 8. februar på Tårnby Rådhus. Vi afholder personlige ansættelsessamtaler den 27., 28. og 29. februar 2024.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Send din ansøgning senest den 31.01.2024.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Center for HR. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. E-mail: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Center for HR, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tårnby Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Tårnby Kommune, Amager Landevej, 2770 Kastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950916

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet